Samsung Windfree Pure airconditioner wandmodel

WindFree™ Pure

Windvrij comfort én een geweldige luchtkwaliteit

De nieuwe WindFree™ Pure van Samsung is niet zo maar een airco. Het toestel is uitgerust met een krachtige PM1.0 filter waardoor het fijn stof, bacteriën en virussen kan neutraliseren.

Dankzij de revolutionaire WindFree™ technologie kan je comfortabel koelen & verwarmen zonder een tochtgevoel door middel van 1000 micro-gaatjes in het airco-paneel.

Tochtvrij Koelen & Verwarmen

De WindFree™ Pure heeft een brede uitlaatklep waardoor de luchtdistributie geoptimaliseerd wordt en de ruimte sneller gekoeld of verwarmd kan worden.

Dankzij de duizenden microgaatjes in de airco kan er stille lucht door de ruimte worden geblazen. Hierdoor heb je het maximale comfort zonder een tochtgevoel te hebben.

Luchtzuivering

De Samsung WindFree™ Pure heeft een ingebouwde PM1.0-filter die niet alleen ultrafijn stof opvangt, maar ook bacteriën & virussen deactiveert.

De airco heeft een nieuw geavanceerd display waarbij je de luchtkwaliteit binnen kan monitoren en met behulp van de  de slimme AI-functie kan je het toestel automatisch de lucht laten reinigen.

Intelligent

De compressor van deze Samsung airco is uitgerust met de Digital Inverter Boosttechnologie. Door middel van neodymium magneten wordt de efficiëntie van de airconditioner verhoogt terwijl trillingen en het geluid worden geminimaliseerd.

Bij koeling optimaliseert de compressor het stroomverbruik waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Slimme bediening

Elke Samsung airconditioner is standaard uitgerust met AI Auto Comfort. Deze slimme bediening analyseert je kamer en typische gebruik. Vervolgens past het automatisch de temperatuur aan.

En uiteraard kan je alles beheren via je smartphone dankzij de SmartThings-app.

Samsung Windfree Pure airconditioner wandmodel

Zuivere lucht, dankzij je airco

PM1.0 luchtfilter

Het toestel is uitgerust met een PM1.0 filter die ultrafijn stof opvangt tot 0,3 µm.

Daarnaast inactiveert het ook bacteriën en virussen die worden opgevangen met behulp van een elektrostatische stofvanger. Deze bevat een borstelontlader waarmee negatieve ionen gegenereerd worden die de schadelijke deeltjes een negatieve lading geven.

Door de elektrostatische kracht van de collector hechten ze vervolgens sterk aan de elektrode en worden zo geneutraliseerd.

Krijg onmiddelijk zicht op je luchtzuiverheid

De WindFree™ Pure is voorzien van een nieuw geavanceerd display dat eenvoudig de kwaliteit van de binnenlucht weergeeft. Je kan verschillende concentraties aflezen zoals PM10, PM2.5 en PM1.0 en kan dan automatisch een reinigingsfunctie starten door middel van de AI-functie.

Koop nu

    Bekijk andere Samsung Airconditioners