Samsung Windfree Elite airconditioner wandmodel

WindFree™ Comfort

Windvrij comfort, zowel in de zomer als winter

De Samsung WindFree™ Comfort is een airconditioner die je het ultieme comfort geeft zowel in de zomer als winter.

Dankzij de revolutionaire WindFree™ technologie kan je comfortabel koelen & verwarmen zonder een tochtgevoel door middel van 1000 micro-gaatjes in het airco-paneel. De laatste nieuwe revolutionaire technologie van Samsung.

Tochtvrij Koelen & Verwarmen

De WindFree™ Comfort heeft een brede uitlaatklep waardoor de luchtdistributie geoptimaliseerd wordt en de ruimte sneller gekoeld of verwarmd kan worden.

Dankzij de duizenden microgaatjes in de airco kan er stille lucht door de ruimte worden geblazen. Hierdoor heb je het maximale comfort zonder een tochtgevoel te hebben.

De perfecte nachtrust

De Samsung WindFree™ Comfort garandeert je een perfecte nachtrust. Dankzij de nachtmodus en WindFree™ technologie creëert de airconditioner het ideale klimaat om snel en aangenaam in slaap te vallen. Dit allemaal zonder een tochtgevoel. Laat dus die airco maar draaien, terwijl jij geniet van een welverdiende rust.

Energiezuinig

De compressor van deze Samsung airco is uitgerust met de Digital Inverter Boosttechnologie. Door middel van neodymium magneten wordt de efficiëntie van de airconditioner verhoogt terwijl trillingen en het geluid worden geminimaliseerd. Bij koeling optimaliseert de compressor het stroomverbruik waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Slimme bediening

Elke Samsung airconditioner is standaard uitgerust met AI Auto Comfort. Deze slimme bediening analyseert je kamer en typische gebruik. Vervolgens past het automatisch de temperatuur aan. En uiteraard kan je alles beheren via je smartphone dankzij de SmartThings-app.

Koop nu

    Bekijk andere Samsung Airconditioners