Samsung Cebu

Budgetvriendelijk koelen & verwarmen

Met de Samsung Cebu krijg je een budgetvriendelijke airconditioner in je huis. De airco optimaliseert automatisch zijn modus aan jouw gebruikspatroon dankzij de AI Auto Comfort-technologie.

Het geavanceerde ontwerp van de Samsung Cebu koelt de ruimte van hoek tot hoek door middel van een brede uitblaasklep.

Auto Clean & Easy Plus Filter

Dankzij de Auto Clean functie wordt het toestel automatisch gezuiverd van stof en vocht wanneer de airco wordt uitgeschakeld. Zo voorkom je schimmels en bacteriën en blijft het toestel schone lucht distribueren.

De Easy Filter Plus kan zeer gemakkelijk bovenaan verwijderd worden voor een handmatige reiniging. Dankzij het fijne filtreermechanisme voorkom je ook luchtverontreiniging.

Whisper-Quiet

De perfecte nachtrust

De Samsung Cebu garandeert je een perfecte nachtrust. Dankzij de nachtmodus heeft het toestel een geavanceerde temperatuurregeling die zich aanpast aan jouw slaapritme. Hierdoor val je makkelijker in slaap en word je fris & monter wakker.

Energiezuinig

De compressor van deze Samsung airco is uitgerust met de Digital Inverter Boosttechnologie. Door middel van neodymium magneten wordt de efficiëntie van de airconditioner verhoogt terwijl trillingen en het geluid worden geminimaliseerd. Bij koeling optimaliseert de compressor het stroomverbruik waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Slimme bediening

Elke Samsung airconditioner is standaard uitgerust met AI Auto Comfort. Deze slimme bediening analyseert je kamer en typische gebruik. Vervolgens past het automatisch de temperatuur aan. En uiteraard kan je alles beheren via je smartphone dankzij de SmartThings-app.

Krijg onmiddellijk je vrijblijvende offerte

Bekijk andere Samsung Airconditioners

WindFree™ Pure

WindFree™ Elite

WindFree™ Comfort