Fujitsu KM-series

Standaardgamma, voor elke ruimte.

Vergis je niet, ondanks dat de Fujitsu KM airco een standaardmodel wordt genoemd krijg je een zeer kwaliteitsvolle airco met energiebesparende functies.

Met deze lucht-lucht warmtepomp maak je gegarandeerd de perfecte keuze. De airconditioner is zo gemaakt dat het tijdens extreme warme en koude temperaturen nog altijd een perfect comfort geeft.

Fujitsu Airconditioner KM series

Koelen & Verwarmen

De Fujitsu KM airco komt met een lambda energiewisselaar met hoog rendement, een grote ventilator met kruisstroom en een nieuw koelmiddel. Hierdoor wordt het hoge SEER en SCOP-niveau bereikt tot en met A++.

Slimme bediening (optioneel)

Dankzij de optionele draadloze LAN-adapter kunt u van buitenaf de airco met de smartphone of tablet bedienen. U bent vergeten om het systeem uit te schakelen bij het verlaten van uw woning? Geen enkel probleem! Dit kan je even regelen met de applicatie via je smartphone.

Werking bij lage temperatuur

De Fujitsu airconditioner blijft je koeling geven tot 46 graden Celsius in de zomer terwijl in de winter blijft de airco je het ultieme comfort geven tot en met -15 graden Celsius. Daarom is de Fujitsu KM airco dé keuze van vele Belgen.

Het ultieme comfort

Het grote ventilatierooster en de nieuwe ventilatiestructuur bereiken een comfortabele luchtstroom die zich breder verspreidt aan de voeten van de gebruiker. Ze hebben tevens een fluisterstille werking.

Koop nu

    Bekijk andere Fujitsu Airconditioners