Fujitsu KG-series

Energiezuinig, stil en geweldig in comfort.

De Fujitsu KG airco is een stijlvolle airconditioner die gekenmerkt wordt door een zeer laag energieverbruik en stille werking. Met zijn hybride warmtewisselaar, bewegingssensor en ventilator met kruisstroom krijg je een airconditioner die je elke maand elektriciteit bespaart. 

Naast zijn energiezuinigheid, heeft het toestel een nieuwe ventilatiestructuur waardoor de luchtstroom comfortabeler wordt verdeeld op een stillere manier.

Kortweg, deze airco is een geweldige keuze voor elke toepassing.

Fujitsu KG-series

Koelen & Verwarmen

Dankzij een lambda energiewisselaar met hoog rendement, een grote ventilator met kruisstroom en een nieuw koelmiddel, is het mogelijk om een rendement te behalen van topklasse met deze Fujitsu KG airco.

Slimme bediening (optioneel)

Dankzij de optionele draadloze LAN-adapter kunt u van buitenaf de airco met de smartphone of tablet bedienen. U bent vergeten om het systeem uit te schakelen bijhet verlaten van uw woning? Geen enkel probleem! Dit kan je even regelen met de applicatie via je smartphone.

Bewegingssensor

De bewegingssensor detecteert mensen in de kamer. Het systeem werkt aan een lagere capaciteit wanneer de mensen de kamer verlaten. Wanneer ze terug binnenkomen in de kamer, gaat de airconditioner terug in de vorige werkingsmodus.

Het ultieme comfort

Het grote ventilatierooster en de nieuwe ventilatiestructuur bereiken een comfortabele luchtstroom die zich breder verspreidt aan de voeten van de gebruiker. Ze hebben tevens een fluisterstille werking.

Koop nu

    Bekijk andere Fujitsu Airconditioners