Fujitsu design zilver airconditioner wandmodel boven een zetel

Fujitsu Design Airco

Een airco die past in elk interieur.

De design-airco (Model: ASYG KETA) van Fujitsu heeft uitstekende energiebesparende prestaties. Het toestel heeft een comfortabele luchtstroom en een uitermate stille werking.

Beschikbaar in Zilver & Wit.

Fujitsu Design airconditioner wandmodel boven zetel

Koelen & Verwarmen

Deze Fujitsu airconditioner is een airco die je perfecte koeling geeft in de zomer en lekker warm houdt in de winter. Het toestel komt met een energielabel tot A++ waardoor het zeer energiezuinig is omwille van zijn nieuwe warmtewisselaar, een grote kruisstroomventilator en het laatste nieuwe koelmiddel.

Beschikbaar in 2 kleuren

Deze airconditioner heeft een stijlvol en elegant design. Het frontpaneel heeft een gebogen afwerking en is beschikbaar in 2 kleuren (Wit & Zilver). Deze design-airco past perfect in elk interieur. De airco heeft een mooie look vanuit elke hoek van de kamer omwille van zijn gebogen oppervlak.

Stille functie

Voor binnen heeft een toestel een extra grote louver voor een beter comfort en lager geluidsniveau. Daarnaast komt het met een SuperQuiet snelheid waardoor het toestel even stil wordt als fluisteren. Dit maakt de Fujitsu Design airco het ideale toestel voor een slaapkamer of kamers waar uiterste concentratie vereist is.

Het ultieme comfort

De Fujitsu Design airco komt met een ion filter die geuren absorbeert en afbreekt met behulp van ionen. De airconditioner is zeer eenvoudig in onderhoud met filters die makkelijk verwijderbaar en afwasbaar zijn. Daarnaast heeft het toestel een ontvochtigingsfunctie die de luchtvochtigheid in je kamer controleert.

Een airco die past in elk interieur

Fujitsu Design Zilver

Zilver

Fujitsu Design Wit

Wit

Koop nu

    Bekijk andere Fujitsu Airconditioners