Fujitsu Airconditioners

fujitsu airco

Fujitsu airconditioners zijn een gevestigde waarde in de airco-wereld. Fujitsu-General biedt een breed gamma aan dat in elke kamer van je huis kan worden geïnstalleerd.

Met hun energiebesparend ontwerp ben je zeker van een airco die kwaliteit garandeert met een laag verbruik. Daarnaast zijn er modellen die naast koeling & verwarming ook nog eens de lucht zuiveren.

Een slimme keuze voor wie op zoek is naar een airco die comfort en energiezuinigheid garandeert.

Fujitsu design zilver airconditioner wandmodel boven een zetel

Design

De design-airco van Fujitsu met uitstekende energiebesparende prestaties. Het toestel heeft een comfortabele luchtstroom en een uitermate stille werking.

Beschikbaar in Zilver & Wit.

Fujitsu airconditioner wandmodel KG die boven een zetel hangt in een moderne living

KG-series

Met zijn stijlvol vierkant ontwerp past de Fujitsu KG-series airconditioner in elk interieur. Het toestel heeft een zeer stille werking en een laag energieverbruik.

Geweldige kwaliteit in een stijlvol design.

Fujitsu KM series wandmodel geplaatst boven een zetel

KM-series

Vergis je niet, ondanks dat de Fujitsu KM-series airconditioner een standaardmodel wordt genoemd krijg je een zeer kwaliteitsvolle airco met energiebesparende functies.

Hoog comfort met een geweldig rendement.

Fujitsu KP airconditioner wandmodel dat boven een zetel geplaatst is

KP-series

Geniet van jouw comfort zowel in de winter als zomer met deze geweldige budget-airco van Fujitsu. Het toestel is zeer compact waardoor het makkelijk in elke ruimte past.

Jouw budgetvriendelijke airconditioner.

Verda Vento, dé airco-specialist

Bij Verda Vento hebben we echt een passie voor airconditioning. Het is onze missie om voor jou de beste airco te vinden die je levenslang genot gaat geven. Wij focussen op lucht-lucht warmtepompen met een laag elektriciteitsverbruik en tegelijkertijd een lage impact op het milieu.

Elke dag scannen we voor jou de markt naar de beste airco-merken beschikbaar. Dit betekent dat we niet zomaar elk merk aanbieden. Elk merk gaat door een streng selectie-proces en daarna bieden we enkel de beste airco’s aan op basis van:

  • Laagste elektriciteitsverbruik
  • Laagste impact op het milieu
  • Minste geluid
  • Beste garantie-voorwaarden
  • En tenslotte, een correcte prijs

Airconditioning kopen bij Verda Vento gebeurt zonder zorgen. Wanneer je beslist op een klant bij ons te worden, dan zorgen we voor jou en je airconditioner.

Onze 3 beloftes

Daikin Airconditioners

Kwaliteitsvolle airco’s met een laag verbruik

Daikin Airconditioners

Volledige prijstransparantie

Daikin Airconditioners

Een fantastische klantenervaring

Krijg onmiddellijk je vrijblijvende offerte