Design Airco’s

Ontdek de perfecte design airco voor jouw woning:

In de zomermaanden is het heerlijk om lekker fris binnen te zitten, maar de standaard airco’s zijn vaak niet om aan te zien. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook prachtige design airco’s verkrijgbaar van bekende merken als Daikin, Samsung en Fujitsu. Deze airconditioners zijn niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens zeer efficiënt en energiezuinig.

Bij ons vindt je een ruime selectie aan design airconditioners van de beste merken. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van het systeem dat perfect bij jouw behoeften en budget past. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Onze design airco modellen:

 • Daikin design airco: Daikin is een van de wereldleiders op het gebied van airconditioning en biedt een uitgebreid assortiment aan design airco’s in verschillende kleuren.
 • Samsung design airco: Samsung is ook een gerenommeerd merk en de design airco’s  zijn voorzien van een slimme bediening, waarmee je de temperatuur en ventilatie op afstand kunt bedienen.
 • Fujitsu design airco: Fujitsu biedt een uitgebreide selectie aan design airco’s die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. 

Voordelen van design airconditioning

 • Stil en energiezuinig
 • Mooi design dat in elk interieur past
 • Hoogwaardige technologie
 • Lange levensduur

Investeren in comfort

Met een design airco van Daikin, Samsung of Fujitsu kies je voor comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Onze systemen zorgen ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur in jouw woning.

Laat je inspireren

 

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan design airconditioningsystemen en laat je inspireren door onze stijlvolle en functionele oplossingen. We helpen je graag met het vinden van de perfecte oplossing voor jouw woning.

Daikin Emura & Stylish design airco

Samsung Windfree Comfort Zwart design airco

Fujitsu KM Series Zwart & Design airco

Verda Vento, dé airco-specialist

Bij Verda Vento hebben we echt een passie voor airconditioning. Het is onze missie om voor jou de beste airco te vinden die je levenslang genot gaat geven. Wij focussen op lucht-lucht warmtepompen met een laag elektriciteitsverbruik en tegelijkertijd een lage impact op het milieu.

Elke dag scannen we voor jou de markt naar de beste airco-merken beschikbaar. Dit betekent dat we niet zomaar elk merk aanbieden. Elk merk gaat door een streng selectie-proces en daarna bieden we enkel de beste airco’s aan op basis van:

 • Laagste elektriciteitsverbruik
 • Laagste impact op het milieu
 • Minste geluid
 • Beste garantie-voorwaarden
 • En tenslotte, een correcte prijs

Airconditioning kopen bij Verda Vento gebeurt zonder zorgen. Wanneer je beslist op een klant bij ons te worden, dan zorgen we voor jou en je airconditioner.

Onze 3 beloftes

KeyPromise1

Kwaliteitsvolle airco’s met een laag verbruik

KeyPromise2

Volledige prijstransparantie

Een fantastische klantenervaring

Krijg onmiddellijk je vrijblijvende offerte