Daikin Stylish z

Daikin Stylish

Energiezuinige airconditioning in een design-jasje.

Daikin Stylish past in elk interieur en biedt een geweldig comfort aan. Deze airco is geïnspireerd door zijn voorgangers, Daikin Emura en Ururu Sarara. Het heeft een mooi afgerond design en is beschikbaar in 4 varianten: Wit, Zilver, Zwart & Zwarthout.

Meer comfort

Geniet van het beste comfort aan het laagste elektriciteitsverbruik met de Daikin Stylish. Het toestel komt met de laatste nieuwe technologieën zoals slimme thermische sensoren, een intelligente verdeling van de kamertemperatuur en een geluidsarme ventilator.

Beschikbaar in 4 kleuren

Deze airco is gemaakt om in elk interieur te passen dankzij zijn vier stijlvolle kleuren: Wit, Zilver, Zwart & Zwarthout. Met de afgeronde hoeken en smalle vorm is de Daikin Stylish de meest compact ontworpen airco in de markt, hierdoor integreert het perfect in je kamer.

Gezuiverde & gezonde lucht

De Flashstreamer van Daikin gebruikt elektronen om chemische reacties met deeltjes in jouw binnenlucht op gang te brengen. Zo worden allergenen zoals pollen en schimmels afgebroken en worden hinderlijke geuren verwijderd om de lucht beter en schoner te maken.

Intelligente klimaatregeling

Je kan jouw airconditioner op verschillende manieren beheren. De infrarood afstandsbediening is intuïtief te gebruiken, of je kan gemakkelijk jouw smartphone koppelen aan de Daikin Onecta-app. Gebruik je liever stembesturing? Geen probleem, Daikin Stylish is ook connecteerbaar via Alexa of Google Home.

Een airco die past in elk interieur

Daikin Stylish airco wit

Wit

Daikin Stylish airco zilver

Zilver

Daikin Stylish airco kopen

Mat Zwart

Daikin Stylish z

Zwarthout

Koop nu

    Bekijk andere Daikin Airconditioners