Daikin Perfera

Daikin Perfera

Koeling, Verwarming & Luchtzuivering

Daikin Perfera is een airconditioner die gemaakt is voor jouw gemak. Wat het weer ook is, zomer of winter, binnen krijg jij het ultieme comfort. De Perfera weet instinctief hoe het de kamertemperatuur moet behouden op het ideale niveau. Zijn modern design, fluisterstille modus en de perfecte luchtdistributie maakt van elke kamer een plaats waar je graag wil zijn. Daarenboven reinigt de Daikin Perfera je binnenlucht van virussen en bacteriën zodat jij kan genieten van een gezonde luchtkwaliteit.

Zeer energiezuinig

Dankzij zijn geweldige seizoensefficiëntie moet je je geen zorgen maken over jouw elektriciteitsrekening. Het toestel heeft een energielabel tot en met A+++.

Luchtzuivering

Geniet van een zuivere & gezonde lucht dankzij de slimme filtreertechnologieën van de Daikin Perfera. Deze breekt allergenen, bacteriën en virussen volledig af. De unieke gepanteerde Flashstreamer-technologie is standaard inbegrepen.

3-D luchtdistributie

3-D luchtdistributie combineert zowel een verticale als horizontale luchtverdeling waardoor de warme of koude lucht in alle hoeken geraakt, zelfs in zeer grote ruimtes.

Fluisterstil

Met zijn stille modus is de Daikin Perfera énorm stil, tot 19dBa. Dit betekent dat jouw airco praktisch onhoorbaar is. De ideale oplossing in een bureau of slaapkamer.

Zuivere lucht met de Flashstreamer-technologie

Airconditioners draaien niet alleen om koeling of verwarming. Daikin Perfera is een airconditioner die ook je luchtkwaliteit verbetert. Jouw Daikin Perfera komt met de laatste filtreertechnologie beschikbaar: de Flashstreamer. Deze technologie gebruikt elektronen om chemische reacties met deeltjes in je lucht op gang te brengen. Zo worden allergenen zoals pollen en schimmels afgebroken en worden hinderlijke geuren verwijderd om de lucht beter en schoner te maken.

Unieke functies

2-area-intelligent-eye-150x150

Bewegingssensor met 2 zones

De intelligente bewegingssensor met 2 zones gebruikt zijn sensoren om mensen te detecteren in de kamer. Zo kan de airconditioner zijn lucht elders richten zodat je geen tochtgevoel ondervindt. Daarnaast schakelt de airco automatisch over op een energiebesparende modus wanneer er niemand aanwezig is in de ruimte.

econo-mode-150x150

Inverter-technolgie

Met zijn econo-modus verlaagt het toestel zijn energieverbruik en voorkomt het ook het overladen van het circuit wanneer andere huishoudtoestellen in gebruik zijn. Door het activeren van deze functie wordt je maximum verbruik vermindert tot en met 30% bij opstart.

smart-150x150

Slimme bediening

Elke Daikin Perfera komt standaard met een WiFi-module. Hiermee kan je via je smartphone jouw airco bedienen. Daarnaast kan je ook het toestel verbinden met Amazon Alexa of Google Assistant en het toestel besturen met je stem.

Met de Daikin Onecta-app heb je toegang tot een hele waaier aan mogelijkheden waaronder het monitoren van je energieconsumptie.

Koop nu

    Bekijk andere Daikin Airconditioners