Daikin Emura

De beste design airconditioner in België

De ultieme airconditioner, gemaakt met de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt. Met zijn geweldige koeling en verwarming legt Daikin wederom de lat zeer hoog. Het design spreekt voor zichzelf: Daikin Emura is een streling voor het oog en is de perfecte balans tussen comfort en gebruikservaring. Dit is een airco gemaakt voor de klant die het beste van het beste wil.

Koelen & Verwarmen

Daikin Emura is een airco die je perfecte koeling geeft in de zomer en lekker warm houdt in de winter. Met zijn geweldige energiezuinige warmtepomp-technologie moet je je geen zorgen maken over elektriciteitsrekening. Het toestel komt met een energielabel tot A+++.

Beschikbaar in 3 kleuren

Daikin Emura is de keuze van de meest bekende architecten in de wereld en heeft verschillende design-prijzen gewonnen. De airco is beschikbaar in 3 kleuren (Wit, Zilver, Zwart) zodat het perfect past in elk interieur.

Intelligente thermische sensor

Daikin Emura gebruikt een intelligente thermische sensor om de temperatuur in elk hoekje van de kamer te meten. De airco verspreidt gelijkmatig de lucht overheen de kamer waarna de thermische sensor kijkt in elk hoekje of de temperatuur gelijk verdeeld is. Indien nodig focust de airco dan op deze zones voor een ultiem comfort.

Het ultieme comfort

Voor een comfortabele temperatuur binnenshuis maakt de Daikin Emura gebruik van het Coanda effect om zo de luchtdistributie in koeling & verwarming optimaal te gebruiken. Tijdens het verwarmen gaat de flap de lucht naar beneden sturen, in koeling gebeurt het tegenovergestelde.

Een airco die past in elk interieur

Wit

Zilver

Mat Zwart

Zuivere lucht

Airconditioning draait niet enkel om koelen & verwarmen.
Jouw Daikin Emura is een design airco die je binnenlucht zuiver en gezond houdt. De airco komt met de laatste luchtzuiveringstechnologie beschikbaar: de Flashstreamer.

De Flashstreamer van Daikin gebruikt elektronen om chemische reacties met deeltjes in jouw binnenlucht op gang te brengen. Zo worden allergenen zoals pollen en schimmelallergenen afgebroken en worden hinderlijke geuren verwijderd om de lucht beter en schoner te maken.

Dit zorgt er voor dat je tijdens het allergisch seizoen perfect ’s nachts kan doorslapen, minder last hebt van astma en in het algemeen het gezondere binnenlucht hebt.

Eén systeem, 3 componenten

Daikin Emura heeft een geweldige performantie dat je het ultieme comfort geeft aan de laagste elektriciteitskost. De Daikin warmtepomp heeft een efficiënte compressor met het R32 – het koelmiddel van de toekomst – dat je elke dag geld bespaart ten opzichte van traditionele airconditioners.

Het beste toestel van Daikin, met een seizoensefficiëntie tot A+++ in koeling & verwarming. Dit toestel bespaart je geld vanaf dag 1!

Daarenboven, dankzij het nieuwe R32 koelmiddel, vermindert Daikin Emura ook zijn impact op het milieu. Het koelmiddel heeft een lage GWP (Global Warming Potential) en verbruikt ook minder elektriciteit.

toont de daikin emura airco in 3 verschillende kleuren

Ssssst… Jouw Daikin Emura is zo stil dat je vergeet dat hij er is. Een speciale ventilator zorgt er voor dat de luchtstroom geoptimaliseerd is voor een hoge performance aan een laag geluidsniveau. Dit zorgt ervoor dat de Daikin Emura bijna onhoorbaar is.

Je spendeert 90% van je tijd binnenshuis. Met zijn ingebouwde luchtzuiveringsfilters en Flash Streamer, zuivert de Daikin Emura je lucht van stof, allergenen, bacteriën, geuren en zelfs virussen. Hierdoor krijgt jij een zuivere binnenlucht.

Tijdens de winter kan de Daikin Emura snel een kamer opwarmen dankzij zijn Heatboost-technologie. Met zijn 3D-luchtstroming combineert het een verticale en horizontale beweging waardoor je kamer gelijkmatig opwarmt of afkoelt zelfs in de hoeken van grotere ruimtes.

De afstandsbediening van de Daikin Emura heeft een minimalistisch ontwerp met gebogen lijnen, pixelscherm en het blauwe Daikin Eye. De afstandsbediening is compact en ligt perfect in de hand. Met de magneet kan de afstandsbediening eenvoudig tegen de wand worden bevestigd.

Met zijn gebruiksvriendelijke bediening kan je eenvoudig het binnenklimaat regelen. De afstandsbediening focust op de belangrijkste functionaliteiten. Alle andere functies zijn eenvoudig toegankelijk via het gebruiksvriendelijke menu of de intuïtieve Onecta-app.

Ben je niet thuis? Geen probleem, met de Onecta-app heb je rechtstreeks toegang tot al je functies. Je kan de instelling van je Daikin Emura dus eenvoudig aanpassen met je smartphone, overall en altijd.

Koop nu

    Bekijk andere Daikin Airconditioners