Daikin Comfora buitenunit: Energie-efficiënte, stille airco voor huis/kantoor. Unieke Daikin-technologie, stil werkend en milieuvriendelijk.

Daikin Comfora

Een sterk budgetmodel

Daikin Comfora is een geweldig budgetairco. Het creëert de ideale temperatuur binnenshuis zonder de bankrekening te legen. Prijzen starten vanaf 1650 euro volledig geïnstalleerd.
Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke oplossing om je huis te koelen of verwarmen, deze Daikin Comfora is zeker en vast een geweldige optie.

Cooling & Heating

Energiezuinig

Dankzij zijn goede seizoensefficiëntie moet je je geen zorgen maken over hoge elektriciteitsrekeningen. Het toestel komt met een energielabel tot A++.

Air Purification

Betrouwbare technologie

Daikin Comfora geeft je een geweldige waarde voor je geld. Het toestel heeft een aantal standaardfuncties die het koel & verwarmvermogen verbeteren. De airco is beschikbaar met het nieuwe koelmiddel R32 dat 3 keer minder belastend is voor het milieu en een lager verbruik heeft.

Ontvochtiging

In de zomer stijgt de luchtvochtigheid waardoor je binnenlucht drukkend & warm aanvoelt. Met een standaard airconditioner kan je enkel de temperatuur omlaag brengen. Daikin Comfora voert het overtollige vocht uit de ruimte af en zorgt voor de ideale luchtvochtigheid.

Whisper-Quiet

Fluisterstil

In zijn stille werking heeft de Daikin Comfora een geluidsniveau van 19dBa. Dit is gelijk aan zeer zacht gefluister waardoor het een ideale oplossing is in een slaapkamer.

Unieke functies

econo-mode

Econo-modus

Met zijn econo-modus verlaagt het toestel zijn energieverbruik en voorkomt het ook het overladen van het circuit wanneer andere huishoudtoestellen in gebruik zijn. Door het activeren van deze functie wordt je maximum verbruik vermindert tot en met 30% bij opstart.

smart

Slimme connectie

Hiermee kan je via je smartphone jouw airco bedienen. Daarnaast kan je ook het toestel verbinden met Amazon Alexa of Google Assistant en het toestel besturen met je stem.

Met de Daikin Onecta-app heb je toegang tot een hele waaier aan mogelijkheden waaronder het monitoren van je energieconsumptie.

Krijg onmiddellijk je vrijblijvende offerte

Bekijk andere Daikin Airconditioners