aa
Gratis verzending en 24/7 beschikbaar
Gratis levering Gratis omruilen Prijzen inclusief installatie

Airco installeren in Limburg: kies de beste airco-installateur

Een airco kopen is niet iets wat je elke dag doet. En een installateur kiezen al helemaal niet! Het is belangrijk dat je een airco-installateur kiest die je goed advies geeft en een kwaliteitsvolle installatie doet.
Toont een man naast een airco wandmodel die zijn duim omhoog steekt

Ben jij op zoek naar iemand die je airco kan installeren in Limburg? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij duiken we even in de wereld van de airco-installaties.

Dit zijn de belangrijkste factoren om de beste airco-installateur in Limburg te kiezen:

 1. Service voor de verkoop
  • Eenvoudig offerteproces
  • Gedetailleerde uitleg
  • Alternatieven laten zien
  • Vergelijking met concurrenten
  • Updates over de nieuwste technologieën
  • Transparante prijzen
  • Proactieve communicatie
 2. Installatie-kwaliteit van de airco
  • Roestvrijstalen beugels
  • Koperen leidingen
  • Leidingen vaccuum trekken
 3. Dienst na verkoop
  1. Je bent niet zomaar een transactie
  2. Airco-expertise
  3. Gerenommeerde merken
  4. Voldoende reserveonderdelen

Hoe goed is de service voor de verkoop?

Toont een cartoon van een vrouw die zich bezighoudt voor de laptop

Eenvoudig offerteproces van de airco

Verda Vento heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop airco-offertes worden gemaakt. Als klant moet je geen 2 weken wachten voordat een installateur bij je thuis kan komen. Je hebt het recht om direct een offerte voor jouw airco te ontvangen die transparant is duidelijk is uitgelegd. We doen dit in 30 seconden! Geloof je ons niet? Klik hier om een airco-offerte te krijgen in 30 seconden.

Gedetailleerde uitleg van de airco

Een airco kopen doe je niet elke dag. Daarom is het belangrijk dat je op een gemakkelijke en begrijpelijke manier voldoende informatie over de airconditioner krijgt.

Alternatieven laten zien

Niet elke airco is hetzelfde en installateurs kunnen niet verwachten dat jij als klant alle alternatieven op de markt kent. Daarom geven we je altijd alle airco-opties mogelijk en leggen we de belangrijke verschillen uit.

Vergelijking met concurrenten

We leggen ook de belangrijkste verschillen tussen andere merken uit. Sommige airconditioners zien er misschien hetzelfde uit, maar er kunnen grote verschillen in technologie zijn waardoor je een 50% hogere elektriciteitsrekening kunt krijgen.

Updates over de nieuwste technologieën en producten

Wij vinden het belangrijk om onze klanten te informeren over de nieuwste technologieën op de markt om ervoor te zorgen dat ze een airco kopen dat toekomstbestendig is. Onze blog is een zeer goede bron van informatie.

Transparante prijzen

De beste airco-bedrijven bieden duidelijke en transparante prijsinformatie tijdens het verkoopproces. Dit omvat gedetailleerde schattingen voor de airco’s, installatie en eventuele aanvullende producten.

Proactieve communicatie

Snelle en duidelijke communicatie is een duidelijk teken dat je airco-installateur om je bestelling geeft. Bij Verda Vento streven we ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden. Elke dag van de week!

Hoe gebeurt de installatie van de airco?

Toont een man op een ladder naast een airco buitentoestel

Roestvrijstalen (RVS) beugels

De airco’s die wij verkopen zijn bedoeld om 10+ jaar mee te gaan. Dat betekent ook dat de steunbeugels langer mee moeten kunnen gaan dan de airconditioner. Met hoogwaardige roestvrijstalen beugels voorkom je roest en zorg je ervoor dat de beugels een leven lang meegaan.

Koperen leidingen versus aluminium leidingen

Soms zie je prijzen van 200 euro voor een installatie van een airco inclusief materialen. Hoewel dit erg goedkoop lijkt, kan het uiteindelijk meer geld kosten. Deze installateurs gebruiken aluminium leidingen die na 2-3 jaar beginnen te roesten en koelmiddellekken veroorzaken. Deze kosten zullen meer bedragen dan een hoogwaardige installatie van Verda Vento.

Leidingen vacuümtrekken

Om de leidingen op lekken te testen, moeten installateurs de tijd nemen om de leidingen onder druk te zetten en vacuüm te trekken. Op die manier kan de airco-installateur eventuele lekken vroegtijdig opsporen.

Helaas hebben veel installateurs op de markt de neiging om dit niet te doen, om geld te besparen. De airco zal een paar maanden draaien en dan zal de capaciteit dalen als gevolg van het koelmiddellek totdat het niet meer afkoelt. De installateur zal dan gebeld moeten worden om het koudemiddel ‘bij te vullen’.

Bij Verda Vento zullen we het systeem altijd voldoende testen en op druk brengen.

Dienst na verkoop

Je bent als klant niet gewoon maar een transactie.

Bij Verda Vento geven we echt om onze klanten. We verkopen geen airco eenmalig, maar behouden een bestaande relatie met onze klanten. Iedereen kan 24/7 contact met ons opnemen voor al hun vragen over hun airco en hoe deze te bedienen. Dit zie je ook terug in onze tevreden klanten.

Airco-expertise

In het zeldzame geval dat er iets misgaat, is het belangrijk dat de installateur een goede technische kennis van het product heeft om problemen op te lossen en je airco weer aan de praat te krijgen. Met Verda Vento richten we ons op voortdurende training om ervoor te zorgen dat al ons personeel wordt opgeleid volgens de beste normen in de markt.

Gebruik van gerenommeerde merken die een goede back-up hebben

We werken alleen met de beste airco-merken op de markt die van onze kant een strenge inspectiecontrole ondergaan. Ze moeten een kwaliteitscontrole doorstaan, energiezuinig zijn en daarnaast ook goede garantievoorwaarden hebben. Zo werken wij enkel met Daikin, Samsung & Fujitsu.

Voldoende voorraad reserveonderdelen

We zorgen er ook voor dat we werken met merken die lokale reserveonderdelen in het land hebben voor het geval er iets misgaat met je airco. Zo kan je op beide oren slapen als er iets misloopt.

Samenvatting: Airco installeren in Limburg

Wil jij een airco installeren in Limburg? Verda Vento biedt de beste airco installatie in Limburg en misschien zelfs wel in de wereld. We richten ons op een eenvoudig verkoopproces waarbij je volledige prijstransparantie heeft. Tijdens de installatie werken we alleen met materialen van de hoogste kwaliteit en zorgen we ervoor je airconditioner op de beste manier wordt geïnstalleerd. En onze dienst-na-verkoop staat 24/7 voor je klaar.

Klaar om je volgende airco-installatie in Limburg te kopen?

Similar Posts

Ben jij op zoek naar een airco maar zie je de bomen niet meer door het bos? Een airco kopen is niet iets wat je elke dag doet, daarom geven we bij Verda Vento tips mee hoe de beste airco te kiezen. Met onze tips & tricks maak je de juiste keuze voor jouw lucht-lucht warmtepomp en kies je het beste toestel beschikbaar in 2024!
Het Belgische klimaat is wispelturig. De lentes en zomers kunnen fantastisch zijn, maar daarmee komen stof, stuifmeel en de alom bekende pollen. Dan is er nog de kwestie van vochtigheid, die grillig schommelt natte winters tot kurkdroge zomerdagen. Het is genoeg om iedereen te laten niezen! In deze blogpost leggen we de verschillende soorten luchtreinigers uit en welke luchtreiniger het beste is voor je allergieën.
Wanneer is het tijd om je oude airco te vervangen door een energiezuinig toestel? De Belgische zomers zijn langzaam aan het veranderen, en een betrouwbare airco wordt net zo essentieel als een dak boven je hoofd. Heb je meer dan 5 jaar geleden al een airco gekocht? Zelfs de beste airco's verdienen een upgrade na jaren trouwe dienst. Maar hoe weet je wanneer het tijd is om te vervangen en te investeren in een energiezuinig airconditioningsysteem? Laten we eens kijken naar enkele signalen wanneer het tijd is om je oude airco te vervangen.
Hoe belangrijk is de luchtkwaliteit in huis? En hoe kan je deze verbeteren? Met onze tips & trick kan jij van jouw woonruimte een gezonde aangename plaats maken om te leven. Zo voorkom je allergiëen en andere kwaaltjes.

Makkelijk betalen via:

© 2024 – Verda Vento alle rechten voorbehouden
Zoekopdracht
×